Verkkokauppa

Verkkokaupalla kiihdytät olemassa olevan yrityksen myyntiä tai käynnistät kokonaan uuden liiketoiminnan.

Menestyvä verkkokauppa tarvitsee taakseen hyvän suunnitelman, toimintaympäristön ja markkinoinnin. Verkkokauppatoteutuksissa suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toimialaan ja liiketoiminta-alueeseen sopivat toiminnot.

Kivijalka vs. verkkokappa

Unohda vastakkain asettelu ja mieti tarkemmin yhteispelin hyötyjä. Yhä useammin tuotteeseen tutustuminen aloitetaan verkosta, mutta vieläkin useampi potentiaalinen ostaja haluaa tuotteen konkreettisesti käsiinsä ennen lopullista ostopäätöstä. Tähän yhtälöön tarvitaan apua molemmilta. Verkkokauppa avustaa ajamalla tuotteista yksityiskohtaista tietoa ja tarjoamalla lukemattoman määrän tuotteita. Kivijalka taas voi tarjota tuotteelle testauspaikan ja ilmaisen noutopaikan.

Verkkokauppa

Oletko aloittamassa verkkokauppaa?

Opastamme teidät alkuun.

Verkkokaupan aloittaminen on muutakin kuin pelkkä verkkokauppasivusto Internetissä. Se vaatii toimintatapojen muutoksia ja omaksumista. Verkon kautta myymisessä on hyvä tietää mm.  kaupan pyörittämiseen, maksamiseen, lainsäädäntöön, toimitukseen ja toimintatapoihin liittyviä asioita.

Monesti uudet verkkokauppiaat oppivat näitä asioita kantapään kautta, mutta ne voivat aiheuttaa menetettyä myyntiä tai muuta taloudellista haittaa. Jotta olisitte mahdollisimman hyvin varustautunut uuteen verkkokauppaan, tarjoamme myös koulutusta verkkokaupan aloittamisesta sekä hyvistä käytänteistä.

WooCommerce

Verkkokaupan tulee synnyttää kauppaa. Jos verkkokaupan toteutuksessa ei onnistuta, menetetään myyntiä. Parhaan mahdollisen toimivuuden ja käyttäjäkokemuksen takaamiseksi suosittelemme verkkokaupan alustaksi WordPress-pohjaista WooCommercea.

Verkkokauppa WooCommercella

Lisää aiheesta

Asiakaskunnan ja liiketoiminnan kasvattaminen verkkokaupalla

Lue myös kuinka voit kasvattaa asiakaskuntaa ja liiketoimintaa verkkokaupalla.

Verkkokauppapaketit

Lite

  • Helppokäyttöinen pohja verkkokaupalle
  • Sopii yksittäiselle tai muutamalle tuotteelle/palvelulle

Standard

  • Räätälöity ulkoasu
  • Toiminnallisuudet yrityksesi tarpeisiin
  • Sopii useammalle tuotteelle / palvelulle

Enterprise

  • Räätälöity ulkoasu
  • Toiminnallisuudet yrityksesi tarpeisiin
  • Sopii muihin yrityksesi taustajärjestelmiin
  • Monikielinen toteutus
  • Sopii sadoille tuotteille /palveluille

Asiakastarinoita verkkokauppa-toteutuksistamme

Digitaalinen tuotekatalogi helpotti varaosien ostamista ja kasvatti myyntiä
Eero Tiainen Consulting Oy

Digitaalinen tuotekatalogi helpotti varaosien ostamista ja kasvatti myyntiä

Investointi, joka kannatti. Eero Tiainen Consulting tilasi digitaalisen tuotekatalogin varaosatuotteille. Uusi myyntikanava maksoi investoinnin kaksinkertaisesti kahdessa kuukaudessa.

Lue lisää asiakastarinasta
VVA-Palvelut Oy kasvoi kivijalkamyymälästä koko maan laajuiseksi verkkokaupaksi
VVA Systems Oy

VVA-Palvelut Oy kasvoi kivijalkamyymälästä koko maan laajuiseksi verkkokaupaksi

Kannustavan ja tukevan yhteistyön avulla VVA-Systems Oy on kehittänyt toimintaansa ja saanut liiketoimintaansa merkittävää kasvua. Yhtenä hienoimmista saavutuksista yhteistyön aikana on toiminnan laajentaminen maanlaajuiseksi verkkokaupaksi.

Lue lisää asiakastarinasta

Verkkokaupan myyntiä tehostavat toimenpiteet

Onko yrityksellänne nykyaikainen ja käyttäjäystävällinen verkkokauppa, mutta myynti sakkaa siitä huolimatta?

Harva verkkokauppa voi ryhtyä kilpailemaan Zalandon ja Amazonin kaltaisten verkkokauppojen kanssa kehittämällä toimintaansa samassa mittakaavassa. Se ei ole tarpeen, eikä edes kannattavaa. Tee tiettyjä asioita paremmin tai yhtä hyvin, niin kasvatat verkkokauppasi myyntiä.

Sisällöllistä syväosaamista verkkokauppasi myynnin buustaukseen

Ovathan verkkokauppanne tuotteiden ja palvelujen tuotekuvaukset riittävän informatiivisia? Kertovathan ne riittävästi asiakkaan saamista hyödyistä. Pelkkien teknisten tietojen lisäksi on tärkeää kertoa tuotteen/palvelun tuomista hyödyistä asiakkaallesi sekä kertoa, kuinka tuotetta/palvelua käytetään hyötyjen saavuttamiseksi.

Ihminen on sen verran itsekeskeinen, että lopun perin jokainen tavoittelee jotain hyötyä. Varmista, että verkkokaupassasi vierailevat ymmärtävät saamansa hyödyn. Älä oleta, vaan varmista!

Lisämyyntiä verkkokauppaan kampanjoimalla ja kävijämääriä kasvattamalla

Kilpailu verkossa on kovaa. Pidättekö jo huolen, että kohderyhmänne on tietoisia verkkokaupastanne ja että houkuttelette vierailleen kävijän uudestaan sivustollenne. Palveluvalikoimaamme kuuluu verkkokaupan lanseerauskampanja sekä olemassa olevan verkkokaupan myynnin lisääminen digimarkkinoinnilla.

Tehostetaan verkkokauppanne liikennettä hakukonemarkkinoinnilla ja tehokkaalla kampanjoinnilla, jotta verkkokaupan ovi käy vilkkaana ja kassavirta kasvaa kävijöiden lisääntyessä.

Haluatko kuulla lisää verkkokaupan toteutuksesta?

Keskustellaan kuinka voimme luoda tai kehittää myyntiänne verkon kautta teille sopivan verkkokaupan avulla.