WooCommerce-verkkokauppa

Parhaan mahdollisen toimivuuden ja käyttäjäkokemuksen takaamiseksi suosittelemme verkkokaupan alustaksi WordPress-pohjaista WooCommercea.

Oli kyse perustason tai pitkälle räätälöidystä verkkokaupasta, taivumme monenlaisiin eri toteutuksiin.

Verkkokaupan tulee synnyttää kauppaa. Jos verkkokaupan toteutuksessa ei onnistuta, menetetään myyntiä. Olemme kumppanisi verkkokaupan aloittamisessa sekä kehittämisessä.

Oli kyse uuden verkkokaupan toteutuksesta tai olemassa olevan jatkokehityksestä, olemme sopiva kumppani WooCommerce-verkkokaupan kehittäjäksi. Emme täytä verkkokauppaanne ainoastaan kivoilla kuvilla ja visuaalisilla elementeillä, vaan suunnittelemme verkkokaupan myymään. Tiimimme koostuu myynnin ja liiketoiminnan ammattilaisista, koodineroista, visuaalisen suunnittelun ammattilaisista, diginatiiveista markkinoinnin ammattilaisista sekä laajasta kumppaniverkostosta, joten verkkokaupan suhteen käytössänne on laaja skaala tietoa ja osaamista.

Verkkokauppa WooCommercella

9 syytä valita WooCommerce

1.

Helpot tilaustenkäsittelyt

Asiakkaamme arvostavat WooCommercen helppoa tilausten käsittelyä. Pystyt helposti seuraamaan tilauksia sekä muokkaamaan niiden tilaa. WooCommerce tarjoaa myös hyödylliset myyntiraportit.
2.

Vaivaton tuotetietojen syöttäminen

Tuotetietojen syöttäminen ja muokkaaminen on helppoa. Jos osaat käyttää Wordia, osaat käsitellä tuotetietoja WooCommercessa. Jos verkkokauppaan on tarve viedä iso määrä tuotteita, niin se onnistuu bulkkivientinä, eli voitte viedä usean tuotteen tiedot yhdellä kertaa.
3.

Optimoitu hakukoneille

Tiedämme miten paljon arvostatte sitä, että verkkokauppanne löytyy hyviltä hakutulossijanneilta. WordPressin ja WooCommercen teknologian ja Strixin hakukoneoptimointi-osaamisen yhdistelmällä varmistetaan hyvät orgaaniset hakutulossijainnit.
4.

Nopeat latausajat

Mikä kestää? Osana hyvää käyttäjäkokemusta tulee huolehtia, että sivuston latausajat pysyvät kurissa. WordPress ja WooCommerce on koodattu siten, ettei se lataa turhia koodeja tai sisältöjä ja että sivusto latautuu näytölle mahdollisimman nopeasti.
5.

Muokattavuus

WooCommerce-verkkokauppaa pystytään toteuttamaan juuri sellaiseksi, kuin halutaan. Vain mielikuvitus on rajana.
6.

Responsiivinen

Verkko-ostoksia tehdään koko ajan enemmän mobiililaitteilla. On tärkeää, että verkkokauppa skaalautuu ja mukautuu mobiililaitteen ruudulle. WooCommerce-verkkokauppa on täysin responsiivinen, joten asiakkaiden ostokset onnistuvat helposti kännykällä.
7.

Hyödylliset kävijäseurannat

Sivustolle asetetaan kävijäseuranta, jolloin tiedetään kuinka kävijät käyttävät verkkosivua. Mitkä tuotteet kiinnostavat? Moniko hylkää ostoskorin? Muun muassa nämä ovat tärkeää dataa jatkokehitystä ajatellen.
8.

Jatkokehitys taattu

Kun verkkokauppa on valmis se ei tarkoita, etteikö sitä kehitetä jatkossa. WordPress ja WooCommerce takaavat jatkokehityksen mahdollisuudet sitä mukaan, kun ideoita ja tarpeita syntyy.
9.

Toimittajariippumattomuus

Toisin kuin itse kehitettyjen suljetun ympäristön julkaisualustoissa, et ole naimisissa verkkokaupan kehittäjän kanssa. WooCommerce-verkkokauppaa pystyy päivittämään, muokkaamaan ja kehittämään kuka tahansa WooCommerce-ammattilainen.

Haluatko kuulla lisää WooCommerce-verkkokaupoista?

Keskustellaan kuinka voimme luoda WooCommerce-verkkokaupan, joka täyttää vaatimuksenne.