Videomarkkinointi

Videomarkkinointia kaikille. Herätä mielenkiinto ja luo oikea mielikuva liikkuvalla kuvalla ja upealla tarinankerronnalla.

Autamme löytämään ja toteuttamaan oikeanlaisen tarinan, joka koukuttaa, puhuttelee, ja jää asiakkaidenne mieleen.

Videotuotanto

Videolla autatte asiakastanne tutustumaan tuotteisiinne tai palveluihinne. Video on oiva keino, kun halutaan vaikuttaa positiivisesti asiakkaisen ostopäätöksentekoon herättämällä tunnekokemuksia. Video muovaantuu useisiin käyttökohteisiin, kuten keskusteluohjelmiin, videoblogiin, tuotevideoon, sosiaalisen median videon tai mikä ikinä onkaan yrityksesi markkinointistrategiaan sopiva muoto.

Meidän tiimissämme on taitavia tarinankertojia, editoinnin ja äänitekniikan ammattilaisia sekä huikeita markkinoinnin osaajia – puhumattakaan laajasta kumppaniverkostostamme. Ammattilaisistamme saamme kasattua jokaiseen projektiin optimaalinen ryhmä osaajia.

Videomarkkinoinnin ratkaisut

Lite

  • Yksittäinen video
  • Kuvaus ja editointi

Standard

  • Ideointi ja käsikirjoitus
  • Useampi video
  • Kuvaus ja editointi

Enterprise

  • Ideointi ja käsikirjoitus
  • Kuvaus ja ideointi
  • TV-mainos tai yli 5 videon sarja

Autamme organisaatiotanne tuomaan esiin avaintuotteidenne tai -palveluidenne parhaat puolet. Hämmästytetään yhdessä asiakkaasi tunnekokemuksia herättävillä videoilla.

Webinaarit

Webinaarit ovat suosittuja markkinoinnin työkaluja. Niiden suosio suorastaan räjähti keväällä 2020, eikä suosion hiipumista ole näköpiirissä. Webinaari mahdollistaa vuorovaikutuksen katsojien kanssa, ajankohtaisten asioiden esitykset ja yrityksen asiantuntijuuden osoittamisen. Esitykset voidaan tallentaa myöhempää käyttöä varten, joten voit tehostaa jälkimarkkinointia tai sisällyttää tallenteen haluamaasi kampanjaan.

Elävöitä asiakaskokemuksellisuutta vuorovaikutuksellisen webinaarin avulla tai tuo yrityksen asiantuntijuutta esille havainnollistavammin.

Live-striimaus

Reaaliaikaisuus on noussut suureen suosioon mm. pelimaailmasta, mutta live-striimausta hyödynnetään muuhunkin toimintaan. Livelähetyksien avulla esitellään yrityksien tuotteita ja palveluja, tullaan lähemmäs asiakkaita pyrkimällä vuorovaikutukseen sekä hyödynnetään asiakassuhteiden hoitoon esimerkiksi erilaisten viihteellisten tai opettavien lähetysten avulla.

Haluat sitten esitellä yrityksenne tapahtumaa reaaliaikaisen suoratoiston avulla tai tarjota uusasiakashankinnassa uutta tapaa päästä tutustumaan tuotteisiin ja palveluihinne, saat meiltä suunnittelu ja toteutusapua. Konseptoimme tarvittaessa live-striimauksesta brändillenne sopivan kokonaisuuden, vaikka toteutuksen hoitaisitkin oman yrityksen sisäisellä työvoimalla.

Haluatko kuulla lisää videomarkkinoinnista?

Keskustellaan kuinka voimme videoilla välittää toivomaanne viestiä potentiaalisille asiakkaillenne ja kuinka mielenkiintoa tuotteitanne ja palveluitanne kohtaa lisätään videoiden avulla.