Verkkosivut kotisivut

Verkkosivut ovat yrityksenne digitaalinen näyteikkuna maailmalle. Ne viestivät tarjoomaanne ja arvojanne. Sivusto myös viestii kävijöille yrityksenne osaamisesta ja ammattitaidosta.

Ydinajatuksena verkkosivut auttavat sinua myymään tuotteitanne tai palveluitanne. Potentiaalisten asiakkaiden tulisi löytää sivustonne mahdollisimman helposti ja löytää verkkosivuilta etsimänsä tieto. Herättävätkö sinun verkkosivusi asiakkaissa mielenkiinnon, joka johtaa yhteydenottoon?

Verkkosivujen merkitystä ei kannata väheksyä. Tiedonhaku aloitetaan usein Internetistä ja tällöin sivusto antaa ensimmäisen mielikuvan yrityksestä.  Suosittelemme huomioimaan verkkosivuja luodessa, että sivujen luoma mielikuva vastaa yrityksen ammatti- ja osaamistasoa. Huonolla toteutuksella tai ulkoasulla sivusto voi pahimmillaan karkottaa potentiaalisen asiakkaan jo heti kättelyssä.

Toteutamme verkkosivut, jotka toimivat myynnin apuna, tiedotuskanavana kuin myös mielikuvan vahvistajana. Tarjoamme apua verkkosivujen ulkoasusuunnitteluun, sisällöntoteutukseen ja hakukonelöydettävyyteen.

Verkkosivut

Yksilölliset verkkosivut

Jokainen yritys on erilainen ja siksi sivustojen tulee olla yrityksen itsensä näköinen. Kuuntelemme ensin toiveenne ja suunnittelemme yrityksesi näköiset verkkosivut, jotka tukevat ja täydentävät brändiänne.

Kustomointi ja personointi ei rajoitu pelkästään ulkoasuun. Myös erilaiset toiminnallisuudet toteutetaan toiveenne mukaisesti – oli se sitten mitä tahansa yhteydenottolomakkeen henkilökunnan intranetin väliltä.

Tiimimme koostuu koodineroista, visuaalisen suunnittelun ammattilaisista, diginatiiveista markkinoinnin ammattilaisista sekä laajasta kumppaniverkostosta, joista saamme kasattua jokaiselle asiakkaalle optimaalisimman ryhmän osaajia. Autamme organisaatiotasi näkymään, löytymään ja tekemään lisämyyntiä laadukkailla verkkosivuilla. Tehdään yhdessä verkkosivuistasi asiakkaita puhuttelevat ja myyntiä aktivoivat.

Lisää aiheesta

Kun vanhat webbisivut eivät enää riitä

Välillä on hyvä tarkastella, että onko yrityksen verkkosivut ajan tasalla. Lue artikkelistamme verkkosivujen 6 kohdan lista, jotka suosittelemme tarkistamaan verkkosivuiltanne.

WordPress sivuston sydämenä

Useasti verkkosivuille halutaan kattavammin alasivuja ja niiden sisältöjä päivitetään säännöllisesti sekä sivustolta vaaditaan tiettyjä teknisiä ominaisuuksia. Näissä tapauksissa suosittelemme WordPress-sivustoa (linkki). Se on maailman suosituin julkaisujärjestelmä ja eikä suotta. WordPress-sivustoja pystytään kehittämään millaiseksi tahansa – ainoastaan mielikuvitus on rajana. Myös sivuston sisällön päivittäminen on todella helppoa, minkä takia monet vaativatkin sivuston toteutettavaksi WordPressilla.

Lue lisää WordPress-sivustoista

Verkkosivut Wordpressilla

Verkkosivupaketit

Lite

 • Sivupohja räätälöidään komponenteista
 • Responsiivinen ohjelmointi
 • Fonttien, värien ja kuvituksen tyylittely
 • Sisällön syöttö 1-5 sivua

Standard

 • Yrityksen liiketoimintaa tukeva yksilöllinen ilme
 • Responsiivinen ohjelmointi
 • Sisällönhallintajärjestelmä WordPress
 • Toiminnallisuudet mm. blogi, lomakkeet, kuvagalleria
 • Käyttökoulutus
 • Sisällönsyöttö 1-10 sivua
 • Tukipalvelu

Enterprise

 • Yrityksen liiketoimintaa tukeva yksilöllinen ilme
 • Responsiivinen ohjelmointi
 • Sisällönhallintajärjestelmä WordPress
 • Toiminnallisuudet mm. blogi, lomakkeet, kuvagalleria
 • Kielikäännökset
 • Integraatioita taustajärjestelmiin (esim. markkinoinnin automaatio tai verkkokauppa)
 • Sisällönsyöttö 5-20 sivua

Asiakastarina verkkosivu-toteutuksestamme

Saimaan alueen uudelle matkailupalvelulle luotiin vetovoimaiset verkkosivut
Wind Of Saimaa

Saimaan alueen uudelle matkailupalvelulle luotiin vetovoimaiset verkkosivut

Ideoinnista ja palvelumuotoilusta toteutukseen: olemme mukana vauhdittamassa uuden matkailualan yrityksen markkinointia ja myyntiä luomalla sille modernit ja houkuttelevat verkkosivut sekä palvelupaketit.

Lue lisää asiakastarinasta

Näin toteutamme verkkosivuja

Hakukoneoptimointi
Responsiiviset
Nopeat latausajat
Kävijäseuranta
Turvalliset
Konversioiden kasvu

Näin toimimme

1.

Keskustelemme kanssanne ja kuuntelemme toiveenne

Jotta sivustosta saadaan mieleisenne, keskustelemme toiveistanne ja vaatimuksistanne. Näin pystymme määrittelemään tavoitteet.
2.

Suunnittelemme sivuston ilmeen

Suunnittelijamme alkavat työstämään verkkosivuston visuaalista ilmettä sekä asettelua. Saat tästä luonnoksen ja keskustelemme kanssanne mahdollisista muutoksista.
3.

Sisällön tuottaminen

Tekstit ja kuvat, tarvittaessa hoidamme sisällön kokonaan tai autamme teitä sen luomisessa. Sisältö on edelleen kuningas. Se määrittelee pitkälti, päättääkö kävijä ottaa teihin yhteyttä vai ei.
4.

Verkkosivuston luonnos

Työstämme sivustoa tuotantoympäristöömme, ellei toisin sovita. Pääset näkemään muutoksia ja testaamaan kuinka sivusto toimii.
5.

Sivuston julkaisu

Kun olet täysin tyytyväinen sivustoon ja projekti on kaikin puolin valmis, siirrämme sivuston teidän domainille ja se otetaan käyttöön.

Haluatko kuulla lisää verkkosivuston toteutuksesta?

Keskustellaan kuinka voimme luoda tai kehittää verkkosivustonne tukemaan tavotteitanne sekä brändiänne.