Tiimi

Markkinoinnin monipuolisia osaajia, tekniikkaguruja ja taitavia kirjoittajia

Uskomme, että markkinointi on aina yhteistyötä ja yhteispeliä. Siksi olemme kasanneet ympärillemme huippuasiantuntijoiden verkoston, joka koostuu digitaalisen markkinoinnin ammattilaisista, tekniikkauruista ja taitavista kirjoittajista sekä graafisten toteutusten osaajista ja sosiaalisen median lainalaisuuksien syväymmärtäjistä.

Joukkomme taipuu monikanavaiseen ympäristöön helposti, ja palvelupalettimme on rakennettu sopimaan erikokoisten yritysten tarpeisiin.

Olemme palveluksessasi ja valmiina auttamaan liiketoimintasi kasvussa.

Me olemme Strix Marketing

Minna Hirvonen

Partner, Marketing and Communications Specialist

Kari Haaja

Partner, CEO

Antti Kastén

Partner, Innovaatiojohtaja, hallituksen puheenjohtaja

Elisa Salama

Content Editor

Pia Jääskeläinen

Inbound Marketer (in English)

Petri Hirvonen

Advisor, Renewable Energy and Electricity

Totti Salko

Partner

Kumppaniverkostomme

Kumppaniverkostomme koostuu monipuolisesta valikoimasta asiantuntevia yrityksiä ja ammattilaisia, joiden palvelutarjonta tukee hyvin osaamistamme. Kumppaniverkostomme avulla voimme tarjota organisaatiollesi laajaa ja räätälöityä palvelua.

Asiantuntijaverkostomme palvelut kattavat mm. palvelumuotoilua, verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta, tapahtumasuunnittelua, graafista suunnittelua, videokuvausta ja editointia, LIVE-striimauksia, webinaareja, valokuvausta ja kuvankäsittelyä sekä mainonnan suunnittelua ja hallintaa. Ohjaamme sinut mielellämme oikean asiantuntijan pariin.