Uusi sisällöntuotannon kumppani palveluksessanne

Blogi _ Perustajilta
Antti Kastén
Strix Marketing alku - blogi

Tänään ei ole yhtään pöllömpi päivä! Tänä päivänä nimittäin avautui virallisesti Strix Marketingin digitaalinen kotimetsä, eli nämä webbisivut, ja tuore sisältömarkkinoinnin yrityksemme näkee päivänvalon.

Levitämme siipemme ja pudottaudumme rohkeasti oksaltamme sisältömarkkinoinnin ja tarinankerronnan maailmaan. Hyppymme ei johda kuitenkaan kohti tuntematonta, vaan meillä on tarjota asiakkaillemme vuosikymmenten kokemus ja osaaminen markkinoinnista ja sisällöntuotannosta. Lisäksi tiimillämme on vahva alueellinen liiketoimintaosaaminen, joka on muotoutunut vuosikymmenten urien aikana. Tämän yhdistelmän avulla uskomme voivamme auttaa asiakkaitamme saamaan heidän ääntään kuuluviin digitaalisen metsän syrjäisemmästäkin nurkasta.

Jos huutaa internetissä, mutta kukaan ei kuule

Internetissä pätee samat lainalaisuudet kuin metsässäkin ja tähän on hyvä soveltaa vanhaa sanontaa: ”jos metsässä kaatuu puu mutta kukaan ei kuule, niin kaatuiko puu?” Tämä lainalaisuus on sovellettavissa etenkin internetin digitaaliseen metsään ja korostuu luonnollisesti sisällöntuotannon osalta. Väärin suunnattu huuto tyhjyyteen kaikuu kuulemattomille korville, eikä kohtaa toivottuja asiakkaita.

Hyvä kumppani auttaa valitsemaan tavan, jolla viesti kannattaa muodostaa: miten viesti kerrotaan ja millä tavalla se kohtaa kuulijansa. Samoin on tärkeätä valita oikea kanava ja digitaalinen strategia tukemaan viestien läpimenoa.

Pureudumme tulevien kirjoitusten myötä tarkemmin sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin lainalaisuuksiin, joten pidä siis silmällä Strixin blogi-osiota.

Strix Marketing – digitaalisen metsän uusin asukas

Strix Marketingin perustajia yhdistää rakkaus luontoon ja nimemme onkin saanut inspiraation yhdestä Suomen ikonisimmasta lintuperheestä – pöllöistä.

Strix-sana on yksi pöllölajien latinankielisistä lajiperheistä. Pöllö lajina symboloi meille avuliasta ja viisasta metsän neuvonantajaa. Pöllöillä viittaamme myös luontoon, joka on meille Strixin perustajille erittäin tärkeä inspiraation ja rentoutuksen lähde. Luonto toimii loistava tarinoiden kiihdyttimenä ja voimavarana.

Tällä kirjoituksella aloitamme liidon internetin digitaalisessa metsässä ja toivotamme sinut tervetulleeksi lentomatkalle. Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos haluat kuulla sisältömarkkinoinnin hyödyistä yrityksellesi tai toivot jo konkreettista buustia sisällöntuotantoon.

Tervetuloa kanssamme lentomatkalle!

Strix Marketingin perustajat Antti, Kari ja Totti.

Kirjoittaja

Antti Kastén

Partner, Innovaatiojohtaja, hallituksen puheenjohtaja

Yhtenä perustajista Antti on Strixin oma Pelle Peloton. Hän toimii innovaattorina ja laadunvarmistajana työryhmän mukana.

2 kommenttia

 • Anssi

  16.05.2018, klo 15:33

  Ei pöllömmät kotisivut. Tervetuloa pöllölle ja pöllön viisaille ajatelmille!

 • Antti

  16.05.2018, klo 18:25

  Kiitos Anssi kommentista :).

 • Kommentointi on suljettu.