Tarve

Automaatiokoneiden varaosien myyntiä haluttiin helpottaa. Eero Tiainen Consulting sai paljon tiedusteluja mahdollisista löytyvistä varaosista ja komponenteista. Tarvittiin ratkaisu, joka vähentää työajankäyttöä kyselyiden vastaamiseen.

Eero Tiainen Consulting verkkokatalogi

Eero Tiainen Consultingin verkkosivuille lisättiin verkkokatalogi, joka sisältää yli 1000 varaosaa ja komponenttia. Näin asiakkaat pystyvät omatoimisesti ja nopeasti tarkastamaan, löytyykö toivottua varaosaa varastosta.

Eero Tiainen Consulting verkkokatalogi

Verkkokatalogi, josta helppo löytää varaosia

Komponenteilla ei välttämättä ole varsinaisia nimiä, vaan niitä etsitään usein sarjanumerolla. Sarjanumerohakuun kiinnitettiin erityishuomiota, jotta komponenttien löytäminen on mahdollisimman helppoa.

Komponenttien verkkokatalogi on ikäänkuin verkkokauppa. Ainoana erona on se, ettei asiakas maksa tuotteita verkkokaupassa, vaan hän kerää toivotut varaosat tiedustelulistaan ja lähettää tiedustelun niistä Eero Tiainen Consultingille. Tämän jälkeen asiakas saa tietoonsa miten nopeasti varaosat on saatavilla.

WooCommerce luonteva vaihtoehto alustaksi

Eero Tiainen Consultingilla oli jo olemassa verkkosivut, jotka on toteutettu WordPressilla. Oli luontevaa täydentää olemassa olevia verkkosivuja WordPressilla toimivalla WooCommerce-verkkokauppa-alustalla.

Lue lisää verkkokatalogiprojektista Eero Tiainen Consulting -asiakastarinastamme ja kuinka nopeasti investointi maksoi itsensä takaisin.

Eero Tiainen Consulting verkkokatalogi