Karkkilassa sijaitseva eläinten rehuja ja ravintolisiä valmistava ja markkinoiva Biofarm haluaa tuoda esille hevosalan ammattilaisia. Oli kyse raviohjeistajana, hevoskasvattajana, valmentajana tai eläinlääkärinä olemisesta, ei työ menestyksekkään uran takana ole helppo.

Haastateltavat kertovat kuinka ovat päässeet Suomen hevosalan kärkinimiin ja antavat vinkkejä alalle tähtääville.

Tallien Sankarit videot saivat jatkoa toisella kaudella.

Tallien Sankarit osa 1, Harri Kotilainen

Äänekoskella talliaan pitävälle Harri Kotilaiselle raviurheilu tarkoittaa elämäntapaa. Ensimmäisen oman hevosen 15-vuotiaana saanut Harri Kotilainen hengittää raviurheilua. Kotilaisen luonnehdinta sopii moniin lajin piirissä toimiviin henkilöihin.

Tallien Sankarit osa 2, Anna-Kaisa Tenhunen

Anna-Kaisa Tenhunen pyörittää isänsä Heikki Smolanderin tilalla Tuusniemellä Pohjois-Savossa isoa siitos- ja valmennustallia miehensä ammattivalmentaja Miika Tenhusen kanssa. Tenhusilla on hevosia valmennuksessa parikymmentä kappaletta.

Tallien Sankarit osa 3, Leena Sinnemaa

Leena Sinnemaa, vuonna 2003 valmistunut hevoseläinlääkäri Mikkelistä. Leena on pitänyt omaa klinikkaa Mikkelin raviradan yhteydessä jo vuodesta 2007. Leenan asiakkaista puolet on ravureita ja loput ratsuja sekä siitoshevosia. Leena kisasi nuorena kouluratsastuksessa junnuissa ja nuorissa.

Tallien Sankarit osa 4, Marika Salin

Vuoden 2017 hevosenhoitajana palkittu Marika Salin on vuorossa Biofarm Tallien Sankareissa. Vuonna 2008 Kaustisen Ravikoulusta valmistunut Marika tuli suuremmalle yleisölle tutuksi Hotshot Lucan hoitajana.

Tallien Sankarit osa 5, Matilda

Biofarm Tallien Sankarit 1.kauden viimeinen sankari esittelyssä! Biofarmin "Matte testaa" -videosarjan Matte, eli Matilda urheasti testasi huutokaupattavat Black Horse keppihevoset ja teki niistä luonneanalyysit. Noin puolitoista vuotta on kulunut siitä tempauksesta.