Strix-olut: yrityslahja, josta jää hyvä jälkimaku

Blogi _ Perustajilta
Antti Kastén
Strix-olut

Me Strixillä tuppaamme tekemään asiat hieman valtavirrasta poikkeavalla tavalla. Haluamme, että työstämme ja toimenpiteistämme jää hymynkaltainen fiilis, eli jälki jota asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme eivät unohda – on kyse sitten asiakaskäynneistä, uusista konsepteista ja toteutuksista tai yrityslahjoista.

Yrityslahjan osalta halusimme ehdottomasti välttää tyypillisiä kyniä, avaimenperiä ja muita härpäkkeitä, jotka helposti jäävät lojumaan käyttämättöminä, ja toisaalta joiden tuotantoprosessi saattaa kuormittaa luontoa ikävästi. Olen nimittäin urani aikana saanut lukemattomia yrityslahjoja ja gimmikkejä, joiden osalta olen miettinyt mm. seuraavaa: ”Onko minulla oikeasti käyttöä USB-portin kautta toimivalle näppäinimurille?”; ”Kannattiko tämä gimmikki tuoda Kiinasta asti?”; ”En kai minä oikeasti tarvitse uutta kynää?”; ”Kiva, viides joululahjaviini olutihmiselle.

Tämän takia me Strixillä päädyimme yrityslahjaan, josta jäisi hyvä jälkimaku ja hymy huulille, ja jonka voisi käytön jälkeen myös kierrättää (pullopantti voi myös olla miljoonan alku).

Yrityksemme ensimmäiseksi yrityslahjaksi valikoitui siten olut – eikä mikä tahansa olut, vaan käsityöläis-/lähipanimon tuottama harvinainen herkku (kiitos Olutkulkurit loistavasta Beer as a Service -konseptista ja palvelusta) – sillä se täyttää yllä mainitut kriteerit täydellisesti. Samalla yritysoluemme myös ilmentää perustajiamme, jotka kaikki tunnustautuvat olutharrastajiksi (osalla se on jo muodostunut työksikin).

Saanko siis esitellä: Strix-olut, rakkaudella tehty käsityöläistuote, joka toivottavasti ilahduttaa saajaansa ja jättää mukavan jälkimaun sekä hymyn huulille.

Strix-olut tyylikkäässä pakkauksessa

P.S. Ja tottahan se on, että ei olut kaikille sovi saati maistu. Tämä silmällä pitäen laitammekin idealippikset päähän ja mietimme vaihtoehtoa Strix-oluellemme. Hyviä ideoita otetaan luonnollisesti vastaan!

Kirjoittaja

Antti Kastén

Partner, Innovaatiojohtaja, hallituksen puheenjohtaja

Yhtenä perustajista Antti on Strixin oma Pelle Peloton. Hän toimii innovaattorina ja laadunvarmistajana työryhmän mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *