WordPress-verkkosivut

Haluamme tarjota parhaat ratkaisut verkkosivuillenne, joten suosittelemme WordPressia.

Verkkosivut ovat yrityksenne tärkein tiedonlähde ja myynnin työkalu. Ei ole siis samantekevää kuinka verkkosivut toteutetaan.

Koska jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa sivustonsa suhteen, kannattaa pitää huoli, ettei julkaisualusta ei aseta rajoitteita vaatimuksille ja innovatiivisille ideoille. WordPress on maailman suosituin julkaisualusta (CMS). Eikä syyttä. Se on erittäin laajennettavissa, ulkoasun pystyy muokkaamaan millaiseksi tahansa ja sen sisällöt on helppo päivittää.

Verkkosivut Wordpressilla

WordPress-sivut niin pienille kuin isoille yrityksille

Me Strixillä olemme erikoistuneet toteuttamaan WordPress-sivustoja alusta loppuun. Suunnittelemme ulkoasun ja toiminnallisuudet tarpeittesi mukaan. Kokemuksemme on kartuttanut sivustojen käyttäjäystävällisyyttä ja myyntiä lisääviä käytänteitä sekä kompastuskiviä. Osaamisemme on käytössänne. Sparraamme kanssanne näiden käytänteiden suhteen.

Olemme halutessanne mukana myös sivuston jatkokehityksessä, kun tarpeita tai ideoita syntyy.

Toteutamme myös WordPress-pohjaiset WooCommerce-verkkokauppoja.

Laajennettavuus

Kun haetaan tietynlaista asettelua tai toiminnallisuutta, niin kukaan ei halua kuulla sanoja ”se ei onnistu tällä sivustolla”. WordPress-sivut pystytään muokkaamaan ja jatkokehittämään siten, kun halutaan. Kiitos laajan kehittäjäyhteisön sekä WordPressin muokattavuuden, sivusto pystytään toteuttamaan haluamanlaiseksi.

Ylläpito

Jotta voit keskittyä omiin töihisi ja jotta tietoturva ei aiheuta päänvaivaa, tarjoamme myös ylläpitopalvelun WordPress-sivustolle. Pidämme huolen, että päivitykset ovat ajan tasalla ja että tietoturva on hoidettu. Tarjoamme myös teknistä tukea pulmatilanteisiin.

8 syytä valita WordPress

1.

Yksinkertainen päivittää

Asiakkaamme arvostavat WordPress-sivuston sisällön helppoa päivittämistä. Jos osaat käyttää Wordia, osaat päivittää WordPress-sivun sisältöjä.
2.

Optimoitu hakukoneille

Tiedämme miten paljon arvostatte sitä, että sivustonne löytyy hyviltä hakutulossijanneilta. WordPressin teknologian ja hakukoneoptimointi-osaamisemme yhdistelmällä varmistetaan hyvät orgaaniset hakutulossijainnit.
3.

Nopeat latausajat

Mikä kestää? Osana hyvää käyttäjäkokemusta tulee huolehtia, että sivuston latausajat pysyvät kurissa. WordPress on rakennettu siten, ettei se lataa turhia koodeja tai sisältöjä ja että sivusto latautuu näytölle mahdollisimman nopeasti.
4.

Muokattavuus

Kuvagalleriasta henkilökunnan Intranettiin. WordPress-sivusto pystytään toteuttamaan juuri sellaiseksi, kuin halutaan. Vain mielikuvitus on rajana.
5.

Responsiivinen

Internettiä käytetään koko ajan enemmän mobiililaitteilla. On tärkeää, että sivusto skaalautuu ja mukautuu mobiililaitteen ruudulle. WordPress-sivusto on täysin responsiivinen, joten se näyttää hyvältä laitteella kuin laitteella.
6.

Hyödylliset kävijäseurannat

Sivustolle asetetaan kävijäseuranta, jolloin tiedetään kuinka kävijät käyttävät verkkosivua. Mitä sisältöä he katselevat eniten? Mikä osa sivustosta epäonnistuu saamaan kävijän mielenkiinnon? Nämä ovat tärkeää dataa jatkokehitystä ajatellen.
7.

Jatkokehitys taattu

Kun sivusto on valmis se ei tarkoita, etteikö sitä kehitetä jatkossa. WordPress takaa jatkokehityksen mahdollisuudet sitä mukaan, kun ideoita ja tarpeita syntyy.
8.

Toimittajariippumattomuus

Toisin kuin itse kehitettyjen suljetun ympäristön julkaisualustoissa, et ole naimisissa sivuston kehittäjän kanssa. WordPress-sivustoa pystyy päivittämään, muokkaamaan ja kehittämään kuka tahansa WordPress-ammattilainen.

Haluatko kuulla lisää WordPress-sivustoista?

Keskustellaan kuinka voimme luoda yrityksellenne WordPress-sivusto, joka tukee tavotteitanne sekä brändiänne.