Osaajaesittelyssä Minna Hirvonen

Blogi _ Osaajaesittely
Kari Haaja
Osaajaesittely: Minna Hirvonen

Minna Hirvonen - Strix Marketing

Glitz & Glam -blogista tuttu Minna Hirvonen liittyy vauhdittamaan Strix Marketingin sisältötiimiä. Vuodesta 2011 asti blogiaan pitäneen Minnan vahva henkilöbrändi ja kirjoitustaidot tuovat tarvittavan lisän Strixin palvelukokonaisuuteen.

”Olen innoissani Strixiin liittymisestä! Pääsen tekemään työtä, josta minulla on kokemusta jo vuosituhannen alusta asti. Uusi työ täydentää urapolkuani, jota pitkin olen kulkenut.”

Tämä myyntiin ja markkinointiin kouluttautunut ammattilainen on ollut sisällöntuottaja jo silloin, kun koko käsite oli vielä Suomessa täysin tuntematon. Hänen osaamisprofiiliinsa kuuluvat niin B2B- kuin B2C-sisällöt, kuten asiakasreferenssit, yritysesittelyt, opettavaiset blogit ja oppaat sekä henkilöbrändit. Minna opettaa digitaalista markkinointia ja kouluttaa sisältömarkkinoinnin saloihin uusia tekijöitä sekä yrityksiä.

Vuosien kokemus vaikuttajamarkkinoinnissa on kehittänyt Minnalle syväymmärrystä ja laajaa osaamista hyödyntää vaikuttamisen taitoa. Lisäksi Minnalla on laaja-alaista ymmärrystä sosiaalisen median lainalaisuuksista ja kohderyhmien käyttäytymisestä. Kiinnostus ihmisistä ja valloillaan olevista ilmiöistä kiinnostavat Minnaa. Hän tunnistaa nousevien ja laskevien trendien signaalit sekä tuntee erilaisten kohderyhmien tavat reagoida ja käyttäytyä sosiaalisessa mediassa.

”Parasta työssäni on, kun pääsen auttamaan muita viestimään yrityksestään ja brändistään sekä parantamaan myyntiä.”

Vahvasti myyntihenkinen Minna seuraa markkinoinnista syntyviä tuloksia ja tietää, miten toimitaan seuraavaksi. Markkinoita tutkivalta Minnalta syntyvät myyntiä kasvattavat markkinointisuunnitelmat ja vaikuttavat sisällöt yritysten brändiviestinnän huomioiden.

Voit tutustua Minnaan tarkemmin vierailemalla hänen suositussa Glitz & Glam -blogissa.

Tervetuloa Minna Strixin joukkueeseen!

Kari Haaja
Partner, CEO
kari.haaja@strixmarketing.fi

Kirjoittaja

Kari Haaja

Partner, CEO

Kari on yksi Strixin perustajista ja luo asiantuntijoille puitteet, jossa asiakkaiden odotuksia ylittävä luova työ onnistuu. Hän opettaa ja kouluttaa myyntiä ja markkinointia, sekä vastaa asiakassuhteista.