Osaajaesittelyssä Antti Tolvanen

Blogi _ Osaajaesittely
Kari Haaja
Osaajaesittelyssä Antti-Tolvanen

Uusi vuosi toi uuden tekijän tiimiimme. Vuoden vaihteessa sisältötiimimme täydentyi savonlinnalaisella digitaalisen markkinoinnin moniosaajalla. Antti Tolvanen on toiminut Strixissä jo vajaa puoli vuotta taustavoimana, mutta nyt saimme hänet virallisesti joukkoomme Antin aloittaessa vahvassa sisältötiimissämme 1.1.2019.

Tuntuu hyvältä päästä osaksi toimivaa joukkuetta ja todistaa kasvuyrityksen taivalta aitiopaikalta. Odotankin innolla tulevia asiakasprojekteja ja mahdollisuutta kehittää savonlinnalaisten sekä lähialueen yritysten toimintaa!”, toteaa Antti.

Sisältömarkkinoinnin moniottelijana Antti osaa tuottaa taitavasti sisältöjä sen kaikissa muodoissaan – oli kyse sitten tekstistä, kuvasta tai videosta.

Päämäärätön sisällöntuotanto on yhtä tuloksellista kuin tarkkuusammunta side silmillä, joten sisältöjä ei pitäisi koskaan toteuttaa ilman selkeitä tavoitteita”, kertoo Antti.

Asiakasyritysten tavoitteiden ja liiketoiminnallisten näkökulmien huomiointi onkin Antille äärimmäisen tärkeätä. Hän pyrkii myös puhumaan aina kohderyhmän kieltä ja löytämään asiakkaan äänen.

Antti Tolvanen - Strix Marketing

Antin tulon myötä myös sisältötiimimme saa hyödynnettyä uuden jäsenensä kokemukset ja tuoreet näkemykset, sillä Antin takataskusta löytyy Inbound-, Google Analytics ja Google Adwords -sertifikaatit sekä rutkasti kokemusta monipuolisista markkinointitehtävistä. Useita verkkosivustoja toteuttanut Antti vahvistaa palveluvalikoimaamme verkkosivutuotannolla sekä sivuston auditointipalveluilla – verkkokauppakokonaisuuksien pystytystä ja ylläpitoa unohtamatta. Verkkosivuissa hän kiinnittää erityishuomiota etenkin asiakaskokemukseen, konversioiden luomiseen, hakukoneoptimointiin ja tietoturvaan – tuloksellisen ja hyvän asiakaskokemuksen huomioiva lähestymistapa on Antille välttämättömyys ja se resonoi hyvin myös meidän strixiläisten ajatus- ja toimintatapaan.

Vapaa-ajallaan Antti ilahduttaa naapuriansa pianon ja kitaran soitolla. Sulan maan aikana myös vaellus vetää miehen rauhoittumaan luonnon ääreen.

Tervetuloa Antti Strixin sisältöjoukkueeseen!

Kari Haaja
Partner, CEO
kari.haaja@strixmarketing.fi

Kirjoittaja

Kari Haaja

Partner, CEO

Kari on yksi Strixin perustajista ja luo asiantuntijoille puitteet, jossa asiakkaiden odotuksia ylittävä luova työ onnistuu. Hän opettaa ja kouluttaa myyntiä ja markkinointia, sekä vastaa asiakassuhteista.

2 kommenttia

 • Teija Stenberg-Kero

  04.01.2019, klo 01:42

  Onnea Antti👍Menestystä uuteen, näin uuden vuoden kynnyksellä. Jatkossakin käytämme tietotaitoasi.
  Nm. Tyytyväiset asiakkaat😄

 • Antti Tolvanen

  04.01.2019, klo 08:23

  Kiitoksia paljon, Teija 🙂

 • Kommentointi on suljettu.