Lataa verkkosivuston suunnittelun opas

Oppaat _ Verkkosivut
Antti Tolvanen

Verkkosivuprojekti aloitetaan suunnitteluvaiheella ja tässä pätee sanonta ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Suunnittelu ei aina ole helppoa, joten teimme sen tueksi oppaan. Oppaan voit ladata sivustoltamme täysin ilmaiseksi.

Olemme toteuttaneet kymmeniä verkkosivusto- ja verkkokauppaprojekteja ja kaikissa projekteissa huomaamme kuinka iso merkitys suunnitteluvaiheella on. Kun suunnittelutyö on tehty perusteellisesti, se helpottaa ja nopeuttaa muita projektin vaiheita. Vastaavasti puutteellinen ja heikko suunnittelu aiheuttaa usein haasteita, kysymyksiä ja jopa ongelmia toteutusvaiheessa. Huonosti suunniteltu projekti pitkittää verkkosivuprojektia ja lisää kustannuksia. Pahimmillaan verkkosivusto ei välttämättä edes tue yrityksen myynnin ja markkinoinnin tavoitteita.

Teimme oppaan, joka käsittelee verkkosivuston suunnittelua. Opas sisältää viisivaiheisen mallin, joka takaa onnistuneen suunnittelun ja sen myötä toimivammat verkkosivut.

Teimme oppaan, joka käsittelee verkkosivuston suunnittelua. Onnistuneen suunnittelun ja sen myötä tehokkaamman verkkosivuston takaamiseksi opas sisältää viisivaiheisen mallin:

  1. Tavoitteiden asettaminen
  2. Kohderyhmän ja ostaja­persoonan määritys
  3. Perusoletukset (ydinongelmat, ratkaisut ydinongelmiin, lisäarvot ja resurssit)
  4. Ostopolun luominen
  5. Toivelista ominaisuuksista

Opas on ladattavissa verkkosivuiltamme täysin ilmaiseksi. Oppaan lataaminen ei vaadi edes yhteystietojen syöttämistä.

 

Kirjoittaja

Antti Tolvanen

Digital marketing specialist

Antti toimii digitaalisen markkinoinnin, verkkosivustojen sekä verkkokauppojen asiantuntijana. Kun aletaan puhua käyttäjäkokemuksen viimeistelystä, hän laittaa kahvinkeittimen päälle ja kääri hihansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *