Suomen Sokkelieriste Oy

Sosiaalisen median kysely johti kokonaisvaltaiseen markkinointiyhteystyöhön

Sisällöntuotanto / Sosiaalinen media / Verkkosivujen uudistus

Sosiaalisen median avulla Suomen Sokkelieriste Oy löysi Strixin yhteistyökumppanikseen ja markkinoinnin toteuttajaksi.

Useiden toimijoiden joukosta voi olla hankala löytää juuri oman yrityksen tarpeelle sopivaa toimijaa. Suomen Sokkelieriste Oy:n toimitusjohtajalla ja yrittäjällä Riina Tolvasella oli takana jo kokemusta useammasta toimijasta, mutta tunne kumppanuudesta puuttui. Etsiessään Suomen Sokkelieriste Oy:lle markkinoinnin toteuttajaa, Riina päätti käyttää apunaan sosiaalista mediaa: ”Päätin laittaa etsintäkuulutuksen markkinointitoimistosta Facebookiin. Sain julkaisuun suositukset Strix Marketing Oy:stä, jonka jälkeen otin heihin yhteyttä”, kertoo Riina. Suosituksien ja tarjouksien perusteella yhteistyö Strixin kanssa sai alkunsa.

Yrittäjän arki tarvitsee luotettavia yhteistyökumppaneita

Yrittäjän hektinen arki tarvitsee toimiakseen luotettavia yhteistyökumppaneita. Usein markkinointitoimenpiteitä ei nähdä kokonaisuuksina vaan enemmän yksittäisinä tuotteina.

”Aina ei näe metsää puiden takaa ja siksi myös tämä yhteistyö lähti käyntiin niin, että pyysin Strixiltä tarjouksen tuotteesta, mutta markkinoinnin ammattilaiset tekivätkin pyytämäni tuotteen ympärille kokonaisuuden.”

Strix Marketing Oy:n toimitusjohtaja Kari Haaja kertoo, että Strixillä on palvelut yrityksen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen. Suomen Sokkelieristeen ja Strixin yhteistyön alkumetreillä ensimmäisenä tarkasteluun otettiinkin Sokkelieristeen internetsivut, asiantuntijablogi sekä sosiaalisen median kanavat.

Ammattitaito ja yhteydenpidon helppous saavat yhteistyön kukoistamaan

Yhteistyön aikana tehnyt muutokset Internetsivuille, sosiaalisen median kanaviin sekä asiantuntijablogin käynnistäminen ovat saaneet Riina Tolvasen mukaan positiivisen vastaanoton:

”Yhteistyön parhaita puolia on ollut vaivaton yhteydenpito ja helppous. Olen saanut suuren avun markkinoinnin toteuttamiseen Strixiltä. Arvostan myös kovasti sitä, että olen saanut toimia saman yhteyshenkilön kanssa alusta saakka.”

Suomen Sokkelieristeen seuraavana tavoitteena on jatkaa markkinoinnin kehittämistä tuloksekkaammaksi ja pyrkiä vastaamaan entistä paremmin kuluttajien tarpeeseen. Tähän haasteeseen olemme Strixillä valmiita vastaamaan.

Yritys

Suomen Sokkelieriste Oy

Yritys on vuonna 2018 perustettu joensuulainen yritys, joka valmistaa kotimaisista raaka-aineista kivipintaista Amperla Thermo sokkelin eristys- ja verhouslevyä. Yrityksen tavoitteena on laajentua verkkokaupan ja internetliiketoiminnan avulla pohjoismaiseksi toimijaksi.