Digiportaat-hanke

Koulutamme digitaalista markkinointia yrityksille ja yrittäjille

Koulutus

Koulutamme Digiportaat-hankkeessa eteläsavolaisia yrityksiä ja yrittäjiä kehittämään sisältömarkkinointia ja verkkokirjoittamista sekä edistämään verkkokaupan myyntiä. Lisäksi syvensimme yrityksiä vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksiin ja menestymisen avaintekijöihin hankkeen webinaarissa.

Digiportaat-hanke tarjoaa tarvelähtöistä digikoulutusta eteläsavolaisille yrityksille. Hankkeen tavoite on kasvattaa paikallisten yritysten digitaalista osaamista ja liiketoimintaa.

Digiportaat-hankkeen kokonaiskesto on 1.10.2018–30.9.2021, ja sitä rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.

Strix Marketing vastasi hankkeen puitejärjestelyn tarjouspyyntöön kolmen koulutuksen osalta. Kaikkiin kolmeen koulutukseen pystyimme tarjoamaan hankinnan vertailuperusteiden mukaan kokonaistaloudellisimman ratkaisun – koulutuksen sisältö, kouluttajan CV ja yksittäisen koulutuksen hinta.

 

Koulutus oli minusta erinomainen, tiivis ja selkeä paketti. Pitkä ja kattava kokemuksesi näkyi koko ajan, ja ihailtavan positiivinen ja kannustava asenteesi sai hymyilemään. Opin paljon uutta, ja juuri sitä avarampaa näkökulmaa kirjoittamiseen. Kiitos!

Laura Matveinen, Eksakti kieli- ja käännöspalvelut

 

Miksi digiosaaminen yrityksissä ja organisaatioissa on tärkeää?

Yrittäjien ja organisaatioiden henkilöstön digitaalinen osaaminen on avain asemassa. Osaamisen avulla liiketoimintaa pystytään kehittämään ja kasvattamaan sekä vastaamaan muuttuviin tarpeisiin ja asiakkaan ostotapoihin.

 

Kiitokset kommenteistasi, jotka kyllä auttoivat näkemään asiaa hiukan eri kulmasta. Niistä oli suurta apua.

Anssi Kirvesniemi, Kehokuntoon.fi

 

Erilaisten digitaalisten työkalujen käytön osaamisen lisäksi niitä tulee hyödyntää menestyksekkäästi. Strix Marketing on erikoistunut kouluttamaan markkinointimenetelmien ja -kanavien tuloksellista hyödyntämistä.

 

Kiitos todella hyvistä kommenteista ja loistavasta koulutuksesta! Tiedämme, että meillä on tehty asioita ihan hyvin ja suunta on oikea, vaikka kehitettävää onkin paljon ja niinhän sitä aina on. Ennakkotehtävä pisti miettimään asioita ja saimme sinulta erittäin hyviä vinkkejä. Ihan innolla odotan ensi viikon koulutusta.

Pauliina Rundgren, Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

 

Henkilökohtaisella ohjauksella lisäarvoa koulutuksille

Usein koulutuksiin osallistuvat yritykset ovat hyvin eritasoisia niin resurssien kuin lähtökohtiensa kanssa. Tällöin syntyy haasteita kohdentaa koulutuksen sisältö kaikkien osallistujien tarpeita vastaamaan. Monissa tapauksissa koulutukset jäävät hieman yleismaailmalliselle tasolle.

 

Kiitos upeasta koulutuspaketista. Ilo olla mukana sinun kursseillasi. Kokonaisuutena annat kyllä valtavan paljon enemmän sisältöä ja henkilökohtaista ohjausta/palautetta kuin kursseilla yleensä.

Laura Matveinen, Eksakti kieli- ja käännöspalvelut

 

Olemme ratkaisseet tämän tyypillisen koulutuksiin liittyvän haasteen. Koulukseen osallistuvat saavat henkilökohtaista ohjausta ja heitä aktivoidaan vuorovaikutukseen koulutuksen aikana. Osallistujat tekevät erilaisia tehtäviä, joihin kouluttaja antaa palautteen sekä kehitysehdotukset perusteluineen.

Tällainen menetelmä antaa osallistujille konsultoivaa neuvontaa koulutuksen tueksi.

 

Oli ilo osallistua koulutukseen, johon oli ennakkotehtävä ja jossa kouluttaja selkeästi paneutui asiaan antaen palautetta ja kehittämisideoita!

Pauliina Rundgren, Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

 

Ajankohtaisia koulutuksia hankkeen aikana

Digiportaat-hankkeessa tarjotaan ajankohtaisia, todellisia tarpeita vastaavia koulutuksia. Dynaamisen hankintajärjestelmän avulla Digiportaat ovat voineet reagoida nopeasti muuttuneisiin tilanteisiin ja esille tulleisiin tarpeisiin.

Vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuudet ovat herättäneet entistä enemmän kiinnostusta paikallisissa yrityksissä. Meiltä löytyvän osaamisen ja vuosien kokemuksen kautta pysyimme tarjoamaan eteläsavolaisille yrityksille laajan tietopaketin ja käytännön vinkkejä vaikuttajamarkkinoinnin menestyksekkääseen hyödyntämiseen.

Strix Marketingin tuottamat koulutukset ja webinaarit Digiportaat-hankkeessa:

 

Asiakkaat ovat kokeneet saaneensa hyviä vinkkejä oman toimintansa kehittämiseen. Koulutusten sisältö on vastannut hyvin kohderyhmän tarpeita.

Laura Rautio, projektipäällikkö, Digiportaat

Yritys

Digiportaat-hanke

Digiportaat tarjoaa vuosina 2019—2021 eteläsavolaisille yrityksille tarvelähtöistä digikoulutusta lähtötasosta riippumatta Mikkelissä ja Savonlinnassa. Koulutuksiin pääsee mukaan osallistumalla digiosaamiskartoitukseen. Digiosaamiskartoituksen tekee Digiportaiden yritysneuvoja.