Elisa Salama Strix Marketing

Vuosikymmenen vaihtuessa Strix Marketingin osaajatiimi vahvistuu uudella tekijällä helsinkiläisen kielitaiturin ja tekstintuottajan Elisa Salaman liittyessä sisältötiimimme vahvuuteen.

Kirjallisuustieteen maisterin tutkintoa Helsingin yliopistossa opiskeleva Elisa huoltaa tekstit ja viilaa pilkut oikeille paikoilleen. Myös englanninkielisen tekstin kääntäminen tai tuottaminen luonnistuu häneltä hetkessä, joten voimme Elisan osaamista hyödyntäen palvella kansainvälisillä markkinoilla toimivia asiakkaitamme entistä paremmin.

”Lähden uuteen vuoteen Strixin kanssa inspiroituneella mielellä. On mahtavaa päästä työstämään omien arvojen mukaisia sisältöjä ajankohtaisten ja kiehtovien teemojen parissa, yhdessä toimivan tiimin kanssa, joka on ensi hetkistä alkaen vaikuttanut joustavalta ja ammattitaitoiselta.”

Monipuolista markkinointiosaamista omaava Elisa kertoo kirjoittamisen olevan lähellä hänen sydäntään. Häneltä luonnistuvat niin B2B- kuin kuluttajasisällöt, kuten asiakasreferenssit, verkkokauppojen myyntiä tehostavat tuotekuvaukset, houkuttelevat uutiskirjeet ja opettavaiset sekä informatiiviset sisällöt verkkosivuille ja somekanaviin. Elisa taitaa brändinhallinnan monikanavaisessa markkinoinnissa ja pitää somekanavat virkeinä sekä yleisöä innostavina.

”Odotan innolla mitä alkava vuosikymmen tuo tullessaan ja uskon, että minulla on paljon annettavaa Strixille ja asiakkaillemme. Oloni on tällä hetkellä hieman kuin uudenvuodenlupauksen kynnyksellä: iloista jännitystä, joka kannustaa muutokseen.”

Vapaa-ajallaan Elisan elämää täydentävät harrastukset. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat neljä kovaa K:ta: kalligrafia, keramiikka, kosmetiikka ja koiran kanssa lenkkeily.

Salaman lailla iskevä Elisa tuottaa niin vahvaa tarinankerrontaa kuin asiapitoista tiedotetta tiivistetysti sekä metakuvausten tiukat merkkimäärät huomioivasti. Kun yrityksesi viesti halutaan saada juuri oikealla tavalla kerrottua, Elisa kirjoittaa sen käden käänteessä.

Tervetuloa mukaan tiimiimme, Elisa!

Kari Haaja
Partner, CEO
kari.haaja@strixmarketing.fi

Miksi valita Strix?

Olemme yhdistelmä markkinoinnin syväosaamista ja rautaista sisällöntuotantoa. Perustajiemme sydän sykkii pienten paikkakuntien tarinoille ja tuommekin avuksesi alueellisen liiketoimintaymmärryksen sekä asiantuntijaverkostomme. Sisältömme auttavat sinua erottumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Ota meihin yhteyttä

© STRIX MARKETING OY | All Rights Reserved