Pidä tukastasi kiinni, sillä Pohjois-Karjalasta tuulee! Tämän positiivisen tuulen on aiheuttanut Strix Marketingin sisällöntuotantovahvuuteen elokuussa liittynyt joensuulainen markkinoinnin monilahjakkuus Melina Lappalainen. Strixin Joensuun vahvistus on työskennellyt erilaisissa rooleissa viestintä- ja markkinointitoimistoissa sekä sanomalehdillä ja tuo sitä kautta arvokasta viestintä- ja tiedotusosaamista sisältötiimiimme.

Melina tuottaa organisaatiosi kohderyhmille kohdennettua sisältöä toimialasta riippumatta, huomioiden organisaatiosi arvot ja liiketoiminnan kehityssuunnan. Melinan osaamisprofiiliin kuuluu mm. artikkelit, verkkosivujen sisällöntuotanto, sosiaalinen media, organisaatioviestintä sekä graafinen suunnittelu. Vapaa-ajallaan tämä monipuolinen sisällöntuottaja arvostaa luontoa ja kotimaisuutta, joten työn ulkopuolella Melinan voikin tavata lenkkipoluilla, maatalon töissä tai koirien kanssa touhuamassa erilaisissa aktiviteeteissa.

Jos siis haluat saada markkinointistrategiasi jalkautukseen vauhtia ja hyödyntää Melinan taitoja, niin ota rohkeasti yhteyttä! Meidät strixiläiset saa helposti kiinni sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta ja voit myös laittaa minulle suoraan viestiä sähköpostitse.

Tervetuloa Melina Strixin sisältöjoukkueeseen!

Kari Haaja
Partner, CEO
kari.haaja@strixmarketing.fi

Miksi valita Strix?

Olemme yhdistelmä markkinoinnin syväosaamista ja rautaista sisällöntuotantoa. Perustajiemme sydän sykkii pienten paikkakuntien tarinoille ja tuommekin avuksesi alueellisen liiketoimintaymmärryksen sekä asiantuntijaverkostomme. Sisältömme auttavat sinua erottumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Ota meihin yhteyttä

© STRIX MARKETING OY | All Rights Reserved