Aiheuttavatko sinun webbisisältösi asiakkaissasi ahaa-elämyksiä?

Elina Elme on Lahdessa asuva luova sisällöntuottaja, joka on erityisen kiinnostunut vahvoista tarinoista ja tekstisisältöjen rikastamisesta osana mieleenpainuvia asiakaskokemuksia ja yritysten erottautumista. Elinan missiona on tuottaa mieleenjäävien sisältöjen kautta lukijassa tunnereaktioita kuljettamalla häntä satunnaisesta nettivierailijasta potentiaaliseksi asiakkaaksi. Elinan osaamisprofiiliin kuuluvat mm. eKirjat, blogit, artikkelit ja verkkosivujen sisällöntuotanto. Lisäksi Elinalla on monipuolista osaamista palvelukehityksestä ja konvertoivien sisältöpolkujen suunnittelusta.

Vapaa-ajallaan Elina hakeutuu useimmiten luonnon pariin ja hänet löytääkin helposti luontopoluilta tai mestästämästä täydellisiä kevättalven lumia lumilauta kainalossaan. Luonnon lisäksi Elina inspiroituu matkailusta, kulttuurista ja itsensä kehittämisestä. Elina on mukana myös naisverkosto Howtomon toiminnassa.

Elina Elme kollaasi

Tervetuloa Elina Strixin sisältöjoukkueeseen!

Jos haluat saada sisältösi tuottamaan ja hyödyntää Elinan taitoja, niin ota rohkeasti yhteyttä! Meidät strixiläiset saa helposti kiinni sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta. Voit myös laittaa minulle suoraan viestiä sähköpostitse.

Kari Haaja
Partner, CEO
kari.haaja@strixmarketing.fi

Miksi valita Strix?

Olemme yhdistelmä markkinoinnin syväosaamista ja rautaista sisällöntuotantoa. Perustajiemme sydän sykkii pienten paikkakuntien tarinoille ja tuommekin avuksesi alueellisen liiketoimintaymmärryksen sekä asiantuntijaverkostomme. Sisältömme auttavat sinua erottumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Ota meihin yhteyttä

© STRIX MARKETING OY | All Rights Reserved