Minna Hirvonen - Strix Marketing

Glitz & Glam -blogista tuttu Minna Hirvonen liittyy vauhdittamaan Strix Marketingin sisältötiimiä. Vuodesta 2011 asti kauneusblogiaan pitäneen Minnan vahva henkilöbrändi ja kirjoitustaidot tuovat tarvittavan lisän Strixin palvelukokonaisuuteen. Minnan osaamisprofiiliin kuuluu sisällöntuotanto etenkin kauneus- ja hyvinvointialan yrityksille sekä ruoka- ja viiniaiheisten sisältöjen kirjoittaminen. Lisäksi Minnalla on laaja-alaista ymmärrystä sosiaalisen median lainalaisuuksista ja kohderyhmien käyttäytymisestä.

Voit tutustua Minnaan tarkemmin vierailemalla hänen suositussa Glitz & Glam -blogissa.

Tervetuloa Minna Strixin joukkueeseen!

Kari Haaja
Partner, CEO
kari.haaja@strixmarketing.fi

Miksi valita Strix?

Olemme yhdistelmä markkinoinnin syväosaamista ja rautaista sisällöntuotantoa. Perustajiemme sydän sykkii pienten paikkakuntien tarinoille ja tuommekin avuksesi alueellisen liiketoimintaymmärryksen sekä asiantuntijaverkostomme. Sisältömme auttavat sinua erottumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Ota meihin yhteyttä

© STRIX MARKETING OY | All Rights Reserved