Kaipaatko yrityksesi sisältöihin paikallista kulmaa?

Strix Marketingin sisältötiimin savonlinnalaisvahvistus Hanna Sairanen tarjoaa itäsuomalaista otetta asiakkaidemme sisältöihin. Hanna asuu Savonlinnassa ja tuottaa inbound-sertifioituna laadukkaita ja konvertoivia sisältöjä asiakkaan matkan jokaiseen vaiheeseen. Hannan osaamisprofiiliin kuuluvat mm. eKirjojen, blogien ja verkkosivujen kirjoittaminen sekä valokuvaus. Tarvittaessa Hanna voi kirjoittaa sisältöjä myös englannin kielellä.

Tervetuloa Hanna Strixin sisältöjoukkueeseen!

Jos haluat hyödyntää Hannan sisältötaitoja, niin ota rohkeasti yhteyttä! Saat meidät strixiläiset helposti kiinni sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta tai laittamalla suoraan minulle viestiä.

Kari Haaja
Partner, CEO
kari.haaja@strixmarketing.fi

Miksi valita Strix?

Olemme yhdistelmä markkinoinnin syväosaamista ja rautaista sisällöntuotantoa. Perustajiemme sydän sykkii pienten paikkakuntien tarinoille ja tuommekin avuksesi alueellisen liiketoimintaymmärryksen sekä asiantuntijaverkostomme. Sisältömme auttavat sinua erottumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Ota meihin yhteyttä

© STRIX MARKETING OY | All Rights Reserved