Kokoonnuimme koko Strixin joukkueen kanssa viikonloppuna ensimmäistä kertaa yhteisen tekemisemme äärelle aurinkoiseen Savonlinnaan. Henkilökohtaisesti oli hyvin inspiroivaa päätyä seurueeseen, jonka kanssa jaan arvot ja näkemyksen työstä – tekemisestä! Ei ole nimittäin lainkaan samantekevää, kenen kanssa töitä teet. Jokainen työ elämämme varrella edellyttää vahvaa tietopohjaista tuntemusta, mutta aivan yhtä tärkeää on se, miten inhimillinen ja aito yhteisö ympärilläsi on. Työkavereilla on elinikäinen vaikutus elämäämme ja työyhteisö, jossa kaikkien on hyvä tehdä työtä, tuo arvoa, jota ei voi rahassa mitata. Hyvä työyhteisö tuo sosiaalista pääomaa, joka tukee jokaisen suorituskykyä yksilönä.

Inspiroivalla jengillä saadaan asetettua selkeä kurssi toiminnalle”  (Antti.T)

Intensiivisen ja lämminhenkisen kick-off-viikonloppumme jälkeen voin ilolla todeta, että meillä Strixissä on aika timanttinen tiimi, jolla on yhteinen näkemys, tavoitteet ja vahva sitoutuminen päämäärään ja arvoihin. Olemme joukko tekijöitä, joita yhdistää uteliaisuus, tunteen palo ja positiivinen asenne. Olemme innokkaita moniosaajia,  joiden rohkeudella ja luovuudella voidaan saavuttaa mitä vaan. Annamme ilon, naurun ja positiivisen syklin ruokkia itseään. Olemme sitoutuneet olemaan luovasti hulluja, ylittämään odotukset ja pitämään huolta; yksilöinä, joukkueena ja suhteessa asiakkaisiimme. Teemme yhdessä työtä, jolla on vaikuttavuutta ja ennen kaikkea, olemme ylpeitä siitä mitä teemme.

Hirmu hieno porukka, kaikki kiinnostavia persoonia” (Hanna)

Strixin joukkue Savonlinnassa

Tällä joukkueella kokoonnuimme yhdessä suunnittelemaan Strixin tulevaisuutta.

Ja vielä Anttia laintakseni ”Nyt päästään toiminnan parhaaseen osuuteen; lähdetään täysin purjein kohti merta”. Tällä tiimillä on vähintäänkin huikea lähteä tekemään yhteistä merimatkaa. Tulevaisuus näyttää kiehtovalta ja intoa puhkuen odotamme, kuinka pääsemme olemaan osana yritysten menestys- ja kasvutarinoita.

Monipuolista osaamista, sopivan hulluja ideoita – helppo hypätä osaksi tätä luovaa tiimiä!” (Minna)

Pysy kuulolla, kesän aikana kuulet lisää meistä strixiläisistä.

P.S. Jos mietit kansikuvana olevia pöllöpiirrustuksia, niin ne kuvastavat kunkin strixiläisen pöllöminää. Kick-off-viikonlopun aikana saimme tehtäväksi valita persoonaamme lähinnä olevan pöllökuvan ja muovata se vastaamaan itseämme. Löydätkö mahdollisesti kuvasta tuttuja henkilöitä?

Miksi valita Strix?

Olemme yhdistelmä markkinoinnin syväosaamista ja rautaista sisällöntuotantoa. Perustajiemme sydän sykkii pienten paikkakuntien tarinoille ja tuommekin avuksesi alueellisen liiketoimintaymmärryksen sekä asiantuntijaverkostomme. Sisältömme auttavat sinua erottumaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

  • Ota meihin yhteyttä

© STRIX MARKETING OY | All Rights Reserved